Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@04:47:22 GMT

اجرای برنامه مدیریت مصرف آب/ تحقق طرح همیار آب در مدارس

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۳۰۷۸۳

اجرای برنامه مدیریت مصرف آب/ تحقق طرح همیار آب در مدارس

به گزارش خبرنگار مهر، علی لدنی نژاد شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر در پیک مصرف آب و اوج گرمای تابستان قرار داریم که این موضوع فشارهای مختلفی را متحمل شبکه توزیع آب استان می کند.

لدنی نژاد با بیان اینکه نقش مشترکین در تحقق مدیریت اصولی  شرایط تنش آبی و مصرف محسوس است، اظهار کرد: در سالهای اخیر ۸ شهر استان با تنش آبی روبه رو شدند که با تلاش های انجام گرفته کاهش تعداد شهرهای دارای تنش به ۴ شهر را عملیاتی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر چهار شهر یاسوج، مادوان، باشت و دیشموک دارای تنش آبی است که وضعیت تنش آبی سه شهر دیشموک، مادوان و باشت با اقدامات انجام شده روبه بهبودی می رود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان با اشاره به اقدامات موثر در مدیریت تنش آبی و بهبود مصرف آب، ابراز داشت: کولرهای آبی هر کدام معادل ۱.۲ تا ۱.۵ نفر آب مصرف می کنند که این موضوع با توجه به پیک مصرف و گرمای هوا فشار بر شبکه توزیع را افزایش داده است.

وی افزود: کنترل هدروی مصرف آب کولرها و بهینه سازی مصرف در این بخش کمک مناسبی در مدیریت آب به ویژه در شهر یاسوج است.

مدیرعامل آبفای استان مدیریت بخش کشاورزی و جلوگیری از آبیاری باغات و صیفی جات از طریق آب شرب را از دیگر نیازهای حوزه آبی دانست که نقش مردم در تحقق آن محسوس است.

لدنی نژاد گفت: اگر همکاری شهروندان در مدیریت حوزه آب محقق نشود، همه تلاش ها نافرجام مانده و در حوزه تامین آب دچار مشکل می شود.

لدنی نژاد با اشاره به اجرای طرح همیار آب به عنوان طرحی موفق، اظهار کرد: طرح همیار آب استان به عنوان ۵ طرح برتر کشوری حوزه مشارکت مدیریت مصرف آب شناخته شد.

وی افزود: در حال حاضر ۱۱۰۰ ‌دانش آموز دوره دبستان و پیش دبستانی در قالب این طرح پوشش داده شده و به عنوان سفیران ما در خانواده ها فعالیت دارند.

لدنی نڗاد گفت: همچنین توزیع بروشور، کتابچه، پازل و برچسب نقش مناسبی در جلب توجه کودکان به حوزه مدیریت مصرف آب داشته است.

لدنی نژاد راه اندازی سامانه پیامکی و پوشش اطلاع رسانی را از دیگر اقدامات انجام شده عنوان کرد.

مدیرعامل آبفای استان نقش فرهنگ سازی در مدیریت مصرف آب را ضروری دانست و بر همکاری رسانه ها در تحقق هدفگذاری های این حوزه تاکید کرد.

کد خبر 4373906

منبع: مهر

کلیدواژه: آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد روز خبرنگار خبرگزاری مهر کرمانشاه بوشهر گرگان شهرکرد مشهد شیراز یاسوج خطبه های نماز جمعه بیرجند احتکار سانحه تصادف مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۰۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، جعفر جندقی اظهار کرد: هم‌زمان با اجرایی شدن پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیک» در سازمان حفاظت محیط زیست تدوین طرح پویش شهر بدون پلاستیک در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتمام رسید و لازم است در راستای کاهش مواد پلاستیکی اطلاع رسانی عمومی انجام شود.

وی افزود: در پی مطالعات سلول‌های انسانی در محیط کشت و آبزی و ورود آن‌ها به چرخه مواد غذایی انتقال میکروپلاستیک‌ها در روده موجب اثرگذاری بر سیستم لنفاوی، گردش خون و در نهایت تجمع در بافت‌هایی مانند کبد، کلیه، مغز و دستگاه گوارش می‌شود که ممکن است برای بیماران زمینه‌ای پیامدهایی را داشته باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نگرانی‌های اصلی حول موضوع مواد پلاستیکی ناشی از مواد سمی و موارد شیمیایی به این منظور است که زباله‌های میکروپلاستیکی به علت ناقل پاتوژن‌ها و فلزات سنگین باعث ایجاد خطر برای زنان باردار و ایجاد تداخلاتی در هورمون‌ها، کاهش قدرت باروری، مشکلات رشد مغز و استخوان، سرطان و در توسعه رشد و مجرای تناسلی جنین شود.

جندقی ادامه داد: میکروپلاستیک‌ها می‌تواند انواع اختلالاتی همچون بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت نوع دو و آنزیم‌های کبدی شوند که همگی انواعی از مشکلاتی هستند که در نتیجه قرارگیری در معرض مقدار بسیار کمی از این ماده می‌توانند به وجود آیند.

وی اظهار داشت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

کد خبر 751161

دیگر خبرها

  • اجرای ۵۵۰ هزار سامانه خورشیدی در کشور هدف گذاری شده است
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند