Web Analytics Made Easy - Statcounter

لزوم ذائقه‌سنجی مخاطبان، اجرای طرح «تربیت همیار مسجد»، انجام تحقیقات میدانی از تجارب مساجد موفق و پرهیز از عملکرد جزیره‌ای راهکارهایی است که کارشناسان برای تقویت اقتدار اجتماعی مساجد نسبت به آن تاکید دارند.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، سومین نشست «تقویت اقتدار اجتماعی مساجد» از سلسله نشست های «گفتگوهای فرهنگی به مثابه راهبرد حل مسئله» عصر روز سه سه شنبه، 26 شهریور در ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با موضوع «ایجاد جذابیت در فعالیت های مساجد و افزایش رویکرد اهالی مساجد به رفع مشکلات اجتماعی مردم» برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این نشست، حجت الاسلام« حجت الله ذاکر»، بر لزوم ذائقه سنجی برای جذابیت مساجد تاکید کرد و گفت: برنامه ای که در مساجد برنامه ریزی و اجرا می شود، باید با نیاز جوان و نوجوان همخوان باشد و عمق بخشی و  جذابیت دینی در آن مورد توجه باشد، به عنوان مثال کانون های فرهنگی هنری مساجد می توانند کلاس بیان فسلفه نماز را برگزار کنند، تا مخاطب به اهمیت نماز واقف شود.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی  مرکز رسیدگی به امور مساجد تصریح کرد: برنامه ریزی برای جذب همه گروه های سنی، ترویج سبک زندگی اسلامی در صدا و سیما، حمایت خالصانه و نظارت مشوقانه متولیان از مساجد، اجرای طرح «تربیت همیار مسجد» و فعالیت مهارت محور از جمله موارد مهمی است که باید در مساجد مورد توجه قرار گیرد.

 

 

 

بنابراین گزارش، در ادامه این نشست حجت الاسلام «محمدصادق کفیل» بیان کرد: عامل اساسی عدم حضور در مساجد آن است که اهمیت حضور در مسجد به خوبی تبیین نشده است در این زمینه لازم است وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با برنامه های هنری، اهمیت جایگاه مساجد را معرفی کند.

 

معاون آموزش، پژوهش و فرهنگ بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) تاکید کرد: ضمن اینکه لازم است افرادی مسجدی و نمازخوان نسبت به دیگر افراد که اهل نماز و مسجد نیستند، بی تفاوت نباشند و دغدغه دینداری دیگر افراد جامعه را هم داشته باشند.

 

 

وی ساخت مصلی و حسینیه را عاملی در جهت موازی کاری با مساجد دانست و گفت: خوب است در کنار مصلی های نماز جمعه، مسجد هم ساخته شود، تا از موازی کاری آنها کاسته شود.

 

بنابر این گزارش، حجت الاسلام«اصغر آیتی» هم در این نشست بر لزوم تربیت امام جماعت برای مساجد تاکید کرد و افزود: بهره گیری از ایده های روز برای رونق مساجد، احیای کارکردهای اصلی مساجد همانند صدر اسلام، استمرار فعالیت کانون های فرهنگی هنری در طول سال و پرهیز از فعالیت های مقطعی از موارد مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

رئیس مرکز فرهنگی نماز در ادامه بیان کرد: تحقیقات میدانی از تجارب مساجد موفق، پرهیز از جزیره ای عمل کردن، اهتمام به بحث آموزش کارگزاران مساجد محورهایی است که در رونق مساجد نقش موثری دارد که باید نسبت به آنها اهتمام داشت.

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد ماه محرم اربعین حسینی عزاداری محرم مسجد طراز اسلامی استان بوشهر خبرگزاری شبستان اصفهان استان همدان فعالیت های مسجدی گفت وگوی فرهنگی مسجد طراز اسلامی مساجد کانون های مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۹۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمحمد جوادموسوی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر در مراسم بزرگداشت هفته آموزش و روز معلم به مناسبت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری که در این واحد دانشگاهی برگزار شد با اشاره به رسالت استادان و معلمان اظهار کرد: اکنون بیش از هر زمان دیگری نقش استادان و معلمان برای تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی و شناختی دشمن اهمیت یافته است.

وی تأکید کرد:‌ استادان و معلمان باید در این برهه حساس برای رهایی از مشکلات با عزمی الهی و جهادگونه با امیدآفرینی در جامعه به‌منظور تقویت روحیه خودباوری و به ثمر رساندن استعداد‌های نوجوانان و جوانان این مرز و بوم، بیش‌ازپیش نقش‌آفرینی کنند و در ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی و حرکت در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام جدی ورزند.

تأسیس دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی در ۱۵ استان

معاون امور مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی نیز فعالیت‌های علمی، پژوهش و فرهنگی سمای واحد کاشمر را قابل‌قبول و مثبت ارزیابی کرد و گفت:‌ استان خراسان رضوی نگاه ویژه به واحد کاشمر دارد و با توجه به سرمایه‌گذاری خوب صورت گرفته اکنون سهم ۶ مدرسه سمای شهرستان با یک هزار و ۲۰۰ دانش‌آموز با ۱۵۰ کارکنان سمای کاشمر یک‌دهم جمعیت دانش‌آموزی مدارس سمای استان خراسان رضوی را داراست.

وحید ثانوی گزارشی از وضعیت سمای استان در کشور ارائه داد و بیان کرد:‌ خراسان رضوی در زمینه جذب دانش‌آموز رتبه اول در حوزه فرهنگی(فعالیت‌های فرهنگی، سلامت و تربیت‌بدنی) رتبه چهار کشوری را داراست از یک هزار و ۵۰۰ معلم استان ۵۰۰ نفر در مدارس مشهد حضور دارند، قرارداد‌های اداری این مجموعه به‌روز شده و در کل ازنظر تعداد مدرسه‌های سما در کشور رتبه خوبی داریم.

وی اضافه کرد: دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی به‌صورت پایلوت در ۱۵ استان تأسیس شده و ارتباط بین دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی با مدارس سما برقرار است.

به گزارش آنا،‌ در پایان به نمایندگی از همه استادان و مربیان از مدیران گروه‌های آموزشی و مدیران مدارس کاشمر با اهدای لوح قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • بنیاد هدایت توفیقات مساجد را روایت می‌کند
  • آیت‌الله اعرافی: همه دستگاه‌ها پیوست مسجدی داشته باشند
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • برای ترمیم زخم های کهنه وارد شده بر پیکر مساجد، به اراده جمعی نیاز داریم 
  • برای ترمیم زخم‌های کهنه وارد شده بر پیکر مساجد، به اراده جمعی نیاز داریم
  • موفقیت معلمان در تربیت جوانانی در تراز انقلاب اسلامی است
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله