Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ سیدکمال هادیانفر در مراسم بهار دانش و انضباط ترافیک که صبح امروز دوشنبه در دبستان دخترانه جوادالائمه منطقه ۱۹ برگزار شد، افزود: برنامه‌ای که از سال ۸۶ به عنوان تاثیرگذارترین برنامه در کاهش عوارض ترافیکی دیده شد، مساله همیار پلیس است.

وی با بیان اینکه ۲۷ هزار نفر از هموطنان جان خود را در جاده‌ها از دست داده‌اند، اظهار داشت: امروز با تلاش مسئولان آموزش و پرورش توانستیم بیش از ۱۰ هزار نفر تعداد جان باختگان را کاهش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فرمانده پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با تاکید بر اینکه وظیفه پلیس توسعه نظم و انضباط ترافیکی است، گفت: در حال حاضر ۳۳ دستگاه مسئول این موضوع هستند.

وی افزود: مطمئن هستم این اقدام فرهنگی پلیس راهور کشور یکی از مهم‌ترین برنامه‌های فرهنگی است که به ارتقای سطح ایمنی و انضباط کشور کمک می‌کند.

فرمانده پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: ۴۹ درصد واژگونی‌های کشور بر اثر خواب‌آلودگی است و بیش از ۲۷ درصد از جان‌باختگان بچه‌ها هستند که امیدوارم با رعایت قوانین این موضوعات کاهش یابد.

وی افزود: دانش‌آموزان همیار پلیس رانندگان آینده خیابان‌های ما هستند. آنان امروز کسانی هستند که حرف‌شان در نهادینه‌سازی انضباط ترافیک در ابتدای سال تحصیلی اثرگذارتر است.

در این مراسم همچنین با حضور مسئولان آموزش و پرورش و همکاران پلیس راهور کشور احکام فرهنگ یاران پلیس اعطا شد.

مردم پلیس را در اجرای طرح‌های ترافیکی یاری کنند

رئیس پلیس راهور ناجا اظهار داشت: پلیس به تنهایی قادر به اجرای طرح‌های انضباط ترافیکی نیست از این رو آحاد مردم به ویژه جوانان، پلیس را در اجرای این طرح‌ها یاری کنند.

سردار هادیانفر در حاشیه برنامه بهار دانش و انضباط ترافیکی به خبرنگاران گفت: وظیفه پلیس راهور توسعه نظم و انضباط ترافیکی در کشور است؛ از این رو، این نیرو به تنهایی قادر نیست این ماموریت را انجام دهد و نیازمند همکاری تمام آحاد جامعه است به ویژه قشر جوان کشور که مسئولیت آینده سازی بر عهده آنان است.

وی در پاسخ به این سوال که حضور همیار پلیس در راستای طرح انضباط ترافیکی چه تاثیری تاکنون داشته است، افزود: همیاران پلیس تاکنون ۱۸ درصد در کاهش تصادفات تاثیرگذار بوده اند و نباید فراموش کرد که در سال ۸۵ در کشور ۲۷ هزار نفر از هموطنان بر اثر تصادفات رانندگی جان خود را از دست دادند و امروز عدد جانباختگان به حدود ۱۷ هزار نفر کاهش یافته که طی این مدت به خوبی می‌توان تاثیر فعالیت همیاران پلیس را در کشور شاهد بود.

سردار هادیانفر گفت: این تاثیرگذاری در بخش‌های مختلف هم از جمله تغییرات رفتار رانندگی، بهبود راه‌های کشور، بهبود خودرو‌ها و در کنار آن‌ها وجود ۱۸ درصدی همیاران پلیس برای انضباط بخشی به ترافیک درون شهری و برون شهری دیده می‌شود.

وی افزود: در این راستا نباید تلاش و فعالیت وزارت آموزش و پرورش را در کاهش آمار جانباختگان و مسئولیت پذیری در اجرای انضباط ترافیکی فراموش کرد و طی این مدت طرح همیار پلیس دستاورد بزرگی بود، ولی کافی نیست و باید تلاش کرد عدد جانباختگان در حوادث رانندگی را کاهش داد چرا که این آمار زیبنده کشور نیست و امیدواریم در راستای اقداماتی که در سال جاری و آینده انجام خواهد شد به کاهش بیشتری دست یابیم.

رئیس پلیس راهور ناجا اظهار داشت: برنامه همیاران پلیس در سراسر کشور با همکاری آموزش و پرورش در حال اجرا است. در روز ۱۶ مهرماه سال جاری به مناسبت هفته نیروی انتظامی تجمعاتی از دانش آموزان خواهیم داشت و از این رو ظرفیت حضور دانش آموزان را در توسعه نظم و انضباط ترافیکی افزایش خواهیم داد. منبع: ایرنا خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 فرمانده پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا پلیس راهور کشور انضباط ترافیکی دانش آموزان همیار پلیس همیار پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۱۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۵۴۰۰۰۰ خودرویی که بر روی خط عابر پیاده توقف داشتند

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه طرح گذرگاه عابر پیاده با جدیت در شهر تهران اجرا می شود، گفت: ۵۴۰ هزار خودرو بر روی خط‌کشی‌های شهر تهران جریمه شده اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ احسان مومنی؛ معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ امروز در خصوص اعمال قانون خودروهایی که بر روی خط‌کشی‌های عابرین پیاده توقف داشتند، اظهار کرد: در 62 نقطه از تقاطع‌های مهم شهر تهران افسران پلیس راهور تهران بزرگ مستقر هستند و هنگامی که چراغ زرد می شود با حرکت دست و با سوت به رانندگان هشدار قرمز شدن چراغ را می دهند تا آنان پشت خط ایست توقف کنند و این موضوع جنبه آموزشی دارد.

وی افزود: اگر خودرویی بر روی خط‌کشی‌های عابر پیاده توقف داشته باشد مسلماً توسط ماموران پلیس  اعمال قانون خواهد شد. 

سرهنگ مومنی گفت: در سال گذشته و در شهر تهران 540 هزار وسیله نقلیه‌ای که در بر روی خط‌کشی عابر پیاده توقف داشته‌اند مورد اعمال قانون قرار گرفته‌اند که روزانه به طور میانگین 1500 خودرو جریمه شده است.

علت صدور "برگ جریمه رانندگی اشتباهی" چیست؟

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: در همین دو هفته اردیبهشت ماه 1403 که طرح گذرگاه عابر پیاده در شهر تهران آغاز شده است، حدود 30 هزار وسیله نقلیه‌ای که بر روی خط‌کشی‌های عابر پیاده توقف داشته‌اند مورد اعمال قانون قرار گرفته‌اند که روزانه بالای 2 هزار مورد بوده است.

مومنی اضافه کرد: هدف از اجرای طرح گذرگاه عابر پیاده اعمال قانون نیست هدف مهندسی ترافیک، آموزش و فرهنگ‌سازی و در نهایت اگر رانندگان قوانین و مقررات را رعایت نکنند اعمال قانون است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قوانین جدید صدور گواهینامه رانندگی برای سال ۱۴۰۳
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی در روز برگزاری مراسم یادواره شهدای بازی دراز
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • جریمه خودرو‌هایی که شیشه دودی دارند چقدر است؟
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقاء فرهنگ ترافیک در کرمانشاه هستند
  • اعمال محدودیت های ترافیکی در روز مراسم یادواره شهدای بازی دراز
  • محدودیت ترافیکی روز برگزاری مراسم یادواره شهدای بازی‌دراز
  • ۸۲ مصدوم در تصادفات مشهد
  • جریمه ۵۴۰۰۰۰ خودرویی که بر روی خط عابر پیاده توقف داشتند
  • هشدار هواشناسی به رانندگان: جاده‌ های ۱۱ استان بارانی است